Afaceri de la zero. Cătălin Mihaiu a deschis pizzeria La Troia în oraşul natal Călăraşi după ce a învăţat meserie în Spania şi Austria, iar acum face 150 de pizza zilnic

♦ Media lunară a vânzărilor este de 100.000 de lei ♦ „Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat a fost să revenim acasă“. Cătălin Mihaiu a plecat din...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.