15 minute cu un antreprenor. Cum facem ca economia să funcţioneze în continuare? Cătălin Mahu, La Mama: Ne bugetaserăm două deschideri şi o creştere de peste 20%, dar e posibil să închidem un restaurant şi vom scădea ca business
♦ Emisiunea 15 minute cu un antreprenor, un proiect realizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu First Bank, a avut ieri prima ediţie în format video ♦ Ea va fi difuzată de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Indra Mihăilă, PepsiCo, producătorul chipsurilor Lay's: Costul de construcţie pentru un depozit de cartofi de 4.000 de tone este de 1,4 mil. euro şi banii nu sunt uşor de obţinut. Sunt fermieri pe care îi cofinanţăm
- Cris-Tim se pregăteşte să vină la Bursă la o evaluare de 1,35 mld. lei: compania închide o ofertă istorică în care investitorii de retail au suprasubscris de 42 de ori
- A făcut două facultăţi, de Publicitate şi de Securitate, iar după cinci ani într-o multinaţională s-a mutat la bunici la ţară, în Maramureş. Acum, Oana Groza cultivă legume în două solarii şi pe un hectar în câmp şi produce anual 10.000 de borcane de zacu
- ZF 15 minute cu un antreprenor. Retailul local pune frână la noi dezvoltări. Jucătorii din piaţă sunt mai puţin dispuşi să rişte în această perioadă. „Avem mai puţine proiecte decât anul trecut şi încasări mai mici“
- Care este povestea Botanica, unul dintre cele mai cunoscute localuri din Constanţa?