Grafic: Evoluţia numărului de unităţi de învăţământ publice şi private în perioada 2015 - 2024
Mai multe grafice şi tabele din domeniul Profesii
Materialul a apărut în ediţia din 16 septembrie 2025 a Ziarului Financiar.
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Supliment ZF 27 de ani. Cum a fost anul 1999 în business
- Porţia de Leadership. De la cultura prânzului la comunităţi de Mai Bine
- Chef Amalia Stanciu, Zexe Zahana: Ne dorim ca meniul să spună şi povestea grădinii, şi a producătorului, nu doar a bucătarului. Gătim în ritmul naturii, astfel că în fiecare anotimp avem produse de sezon
- Alexandru Ilinca, brand chef la Buongiorno Italian: „În Italia, prânzul este sfânt. Totul se opreşte în loc pentru o oră. Oamenii ştiu ce mănâncă şi aleg ingrediente simple, locale. Prânzul ne ajută să ne încărcăm bateriile şi noi mizăm pe gust şi pe preţ
- Cum poate prânzul la birou să devină motor de productivitate cu impact în economia locală