Persoanele înstărite tind să cheltuiască un procent mai mare din venituri pe alimente. În România un sfert din bani merg pe mâncare Mâncarea „costă“ mai mult pentru cei săraci: românii, un popor cu venituri mai reduse, alocă 25% din bani pe alimente, mai mult decât suedezii, danezii sau nemţii

Pe măsură ce veniturile cresc, pon­derea cheltuielilor pentru alimente în bugetul total scade, chiar dacă valoarea absolută a acestor cheltuieli poate creşte. În ţările dezvoltate, unde...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.