Analiză ZF. Cum se resimte din plin inflaţia la consumator: O ciorbă de perişoare a ajuns să coste 25-30 de lei la restaurantele din Bucureşti, dublu faţă de acum doi ani, când pentru acelaşi preţ puteai mânca de fapt felul doi

♦ Ziarul Financiar a analizat preţurile din mai multe restaurante cunoscute şi totodată frecventate din Bucureşti, e vorba de localuri cu poziţionări total diferite - de la cantine...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.