Cum se vede în cifre slaba organizare a industriei agroalimentare româneşti: trimitem în Italia materii prime şi aducem roşii la conservă, vinuri şi brânzeturi. Italia, cu 60.000 de firme în sectorul alimentar şi al băuturilor, organizează anual în toate ţările în care are ambasade evenimente prin care promovează bucătăria locală

♦ Italia este ţara europeană cu cel mai mare număr de produse agroalimentare cu denumire de origine şi indicaţie geografică recunoscute din UE (peste 850)  ♦ Comparativ,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.