ZF Piaţa de capital 2023. Daniela Secară, BT CP: Vor exista investitori pentru Contrapartea Centrală, nu doar cei care sunt deja pe alte platforme, vor fi şi investitori de retail care vor accesa aceste produse
Daniela Secară, CEO-ul BT Capital Partners, divizia de brokeraj a Băncii Transilvania, consideră că investitorii vor fi atraşi de noile posibilităţi disponibile odată cu introducerea...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ştefan Bărbulescu, fondator, Angus Farm: Am început în 2017 exclusiv cu exporturi, acum 60% vindem în România
- ZF 15 minute cu un antreprenor. Balkanica, firmă care distribuie produse autohtone în comunităţile de români din Europa şi SUA, vrea să intre pe piaţa locală cu bunuri din regiune. „Distribuim deja 80 de articole din Bulgaria, din Turcia şi vrem şi din al
- ZF Agropower. Carmen Bittenbinder, fondator, Sartorom Impex: Când vinzi cereale, umiditatea e un parametru important şi în funcţie de aparatul de măsurat poţi câştiga sau pierde bani
- Antreprenori locali. Nicu Dragomir, economistul din Focşani care a dezvoltat Deep Serv, un business cu 500 de angajaţi şi afaceri de peste 53 mil. lei în servicii profesionale de curăţenie: „Colaborăm cu peste 60% dintre marile centre comerciale din Român
- Afaceri de la Zero. Raluca şi Mihai Petrilă din Iaşi au pornit gelateria Cosi Buono după investiţii de circa 120.000 de euro, iar ambiţia lor este să producă gelato artizanal cu fructe din cultura proprie