BioBoom Box, un start-up din Braşov, vrea să transforme mesele orăşenilor: livrează o cutie cu alimente bio cu 90 de lei alături de un reţetar pentru preparat masa în 10 minute
Sergiu Cojanu, specialist nutriţionist dietetician, a început BioBoom Box, un start-up care aduce fructe şi legume proaspete de la fermierii certificaţi bio din Braşov la uşa...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Afaceri de la zero. Cristian Dragu şi-a dorit să pună în valoare meşteşugul local şi moştenirea primită de la bunici şi a lansat Distil Art, o distilerie artizanală în Ţinutul Buzăului
- Cine câştigă când fermierii români pierd? Recolta de prune este cu cel puţin 20% mai mică. „Importăm şi prune şi magiun“. Îngheţul târziu a lovit România în 2025 şi i-a lăsat pe fermieri cu o recoltă de prune cu cel puţin 20% mai mică şi fără despăgubiri
- ZF Live. Cum au reuşit Chris Simion-Mercurian şi Tiberiu Mercurian, o regizoare şi soţul său, să ridice de la zero un teatru privat pe Calea Griviţei, cu investiţii de 4,5 mil. euro: Am început cu 200.000 de euro, banii noştri şi a durat nouă ani. Vom
- Tendinţe. Pentru prima dată după mulţi ani, antreprenorii spun că au pus pe pauză investiţiile în 2025 în aşteptarea unor vremuri mai bune. „Frica e cuvântul care a guvernat anul acesta“
- Ungaria: războiul preţurilor purtat de marii retaileri devine unul aprig