România stă, de fapt, şi mai prost la carnea de porc decât se estima: din 9 milioane de porci consumaţi anual, 7 milioane vin din import: 6 milioane porci echivalent carcasă şi 1 milion de purcei sunt aduşi pentru îngrăşat

Românii mănâncă anual 9 milioane de porci - 720.000 de tone de carne - în echiva­lent porci. Din aceştia, 6 milioane de porci vin din afara ţării sub formă de carcasă - peste 350.000...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.