Tendinţe

HoReCa mănâncă din vânzările din retail: Multe dintre produsele alimentare care până mai ieri păreau destinate retailului găsesc alte canale de desfacere, cum e cazul restaurantelor. Românii cheltuie anual în retail 22-25 mld. euro pe bunuri de larg consum, iar cea mai mare parte a acestei sume merge către alimente

♦  Piaţa restaurantelor este evaluată la sub 4 mld. euro, nefiind incluse aici vânzările din baruri ori cafenele sau cele ale firmelor de catering  ♦  Cât poate mânca...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.