Salariul în HoReCa a crescut cu doar 660 de lei în patru ani, însă proprietarii de hoteluri şi restaurante se plâng de lipsa de personal şi apelează la import de forţă de muncă

♦ Creşterea salariului mediu net în economie este de 55%, pe când în HoReCa salariul mediu net a crescut cu doar 37% în aceeaşi perioadă. Salariul mediu net în sectorul HoReCa...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.