Croissant la cafea? În cafenelele din Bucureşti croissantul este mai scump decât în restaurantele din Paris. La Maison d’Isabelle, unde sunt printre cele mai bune croissante din Paris, un croissant costa 1,2 euro, adică 6 lei, mai puţin decât la Bucureşti

♦ În 90% din cazuri, croissantul cu unt din cafenelele din România provine din aluat congelat, iar preţul pe bucată, de la producător, este 1,5-2 lei ♦ La vânzare, în cafenea,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.