Antreprenori locali. Marius Cristescu, Bega Turism: „Timişoara începe să devină destinaţie de weekend dat fiind că este capitală culturală europeană. Estimăm o creştere cu 25% în venituri în acest an“. Am finalizat anul trecut cu afaceri de 16 mil. euro în turism şi estimăm că vom ajunge la 20 mil. euro anul acesta
♦ Hotelurile au avut un grad mediu de ocupare de 70% anul trecut iar pentru acest an antreprenorul estimează o creştere cu 15% ♦ Vom asigura independenţa energetică totală din...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Nicolae Bucovală, proprietarul complexului Steaua de Mare din Eforie Nord, are în plan o bază de recuperare de 5 mil. euro în Mamaia
- Lupta statului cu evaziunea fiscală. Episodul Airbnb: La o piaţă cu venituri anuale estimate la cel puţin 600 mil. euro, statul ia 2 mil. euro impozit
- Nicolae Bucovală, complexul Steaua de Mare din Eforie Nord: „Anual avem un rulaj de 20-25 mil. euro la hotelurile de la mare. Iunie a fost o lună bună, cu 75% grad de ocupare la complexul cu all-inclusive“. Are în plan o investiţie de 5 mil. euro într-o b
- Cum a ajuns vecinul de la etajul trei să concureze cu marile hoteluri? Apartamentele în regim hotelier au format o piaţă care a crescut sub radarul autorităţilor, dar sunt surse clare de evaziune fiscală, arată programul guvernului Bolojan. Cum va face AN
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Alexu Toader, Viscri 32: Când am făcut restaurantul, nimeni nu se aştepta să reziste. Astăzi îl ţinem deschis nouă luni din an şi suntem cel mai mare angajator din sat