Punct ochit, punct ratat. Legea bacşişului nu are efectele aşteptate la o lună şi jumătate de la implementare. Clienţii plătesc nota card, iar bacşişul cash, ca înainte. Dragoş Petrescu, City Grill: „Prima lună a fost dificilă, cu schimbări ale regulamentelor interne ale restaurantelor pentru a se adapta noilor fluxuri. Sunt în continuare probleme administrative“

Implementarea legii bacşişului a stârnit controverse în piaţa HoReCa, care a fost împărţită în susţinători şi critici ai acestei legi. La mai bine de o lună şi jumătate de la...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.