Analiză ZF. Discrepanţa din teren versus date: numărul cazărilor de tip Airbnb este chiar şi de trei-patru ori mai mare decât al proprietăţilor clasificate şi înregistrate la Ministerul Turismului. Ministerul Turismului: „O parte semnificativă a cazărilor promovate în online nu deţin certificat de clasificare“
♦ Ministerul vorbeşte despre amenzi de 50.000 de lei, dar nu ştie cui să le aplice pentru că nu are cifre privind „partea semnificativă“ fără certificare.
Numărul...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Grupul Ferrucio din Prahova: Începem construcţia a 50 de vile în Târgşoru Vechi, lângă mănăstirea Turnu din Prahova, unde facem şi un hotel prin Tranziţie Justă
- Zsolt Gogolak, care a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş: Doar 20% din cei care se cazează în hotel sunt turişti, vom dezvolta un program de city break atât pentru români, cât şi pentru străini
- Operatorul aerian Turkish Airlines a crescut frecvenţa zborurilor directe între Cluj-Napoca şi Istanbul
- Românii ajută Ungaria să stabilească recorduri la turism
- Edenred: 7 din 10 angajaţi români acordă sub 30 de minute mesei de prânz şi alocă în medie 40 lei. Doar 6% dintre angajaţi comandă de pe platformele de livrare.