România importă roşii de peste 100 mil. euro, iar 65% din cantitate vine din Turcia: „Clima rece şi lipsa serelor şi a solariilor bine puse la punct ne încurcă“. Fiecare român mănâncă peste 40 kg roşii într-un an, iar producţia internă acoperă consumul aproape integral, potrivit statisticilor

♦ Problema este că vara se creează supraproducţie, iar iarna avem deficit ♦ Producţia în extrasezon se poate face în spaţii protejate şi încălzite, dar în România doar 4%...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.