România importă roşii de peste 100 mil. euro, iar 65% din cantitate vine din Turcia: „Clima rece şi lipsa serelor şi a solariilor bine puse la punct ne încurcă“. Fiecare român mănâncă peste 40 kg roşii într-un an, iar producţia internă acoperă consumul aproape integral, potrivit statisticilor
♦ Problema este că vara se creează supraproducţie, iar iarna avem deficit ♦ Producţia în extrasezon se poate face în spaţii protejate şi încălzite, dar în România doar 4%...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Daniel Slăvenie, CEO & partner, Limitless Agency: Piaţa românească de e-commerce a atins pragul de 7 mld. euro şi se află într-un moment de stabilizare
- Hakan Bulgurlu, CEO al Beko: Avem în România un sistem bine pus la punct pentru a alimenta cu electrocasnice întreaga lume. Cea mai mare fabrică a Beko Europe e la Ulmi (Dâmboviţa)
- ZF Live. Ce salariu primeşte un angajat într-un mare lanţ de restaurante fast-food? „Fără oameni bine pregătiţi, nu putem să realizăm nimic“
- ZF Agropower. Dulcinella, o reţea de 20 de magazine cu produse de cofetărie, caută soluţii pentru a creşte exportul cu noi acţionari şi planuri de investiţii
- Continuă declinul pentru piaţa băuturilor. Îmbuteliatorul Coca-Cola din România a avut volume cu peste 10% mai mici în primul trimestru