Fermierii şi traderii s-au pus la aceeaşi masă pentru a stabili bunele practici în comerţul cu cereale, astfel încât ambele părţi să evite pierderi de zeci de milioane de euro. Florian Ciolacu, director executiv, Clubul Fermierilor Români: „Ne dorim un echilibru, o maturizare a pieţei de agrobusiness din România“

Pentru prima dată fermierii şi traderii s-au pus la masă pentru a creiona un proiect de bune practici în comerţul cu cereale, astfel încât unii să nu rămână cu marfa în silozuri, iar...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.