Producţia de brânză din România a crescut cu 45% în zece ani, deşi şeptelul de bovine a scăzut cu 10%. România se află pe locul 14 în UE la producţia de brânză
România a avut o producţie de brânză de 98.000 de tone în 2021, cu 45% mai mare decât în anul 2012, în pofida faptului că şeptelul de bovine a scăzut cu 10% în această perioadă, iar...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Grafic: Exemple de categorii de alimente care pun umărul la deficitul comercial de 6,3 mld. euro
- Grafic: Evoluţia deficitului comercial pe lapte, lactate, ouă, miere (mil. euro)
- ZF IT Generation. Ştefan Chira, fondator al Kotys Tech – soluţie ce foloseşte AI pentru a ajuta fermierii şi companiile ce îngrijesc spaţii verzi: Ne concentrăm pe piaţa din SUA, unde lucrăm deja cu opt companii şi avem 1.365 de proprietăţi înregistrate
- Cifra de afaceri a mallului Băneasa Shopping City din nordul Capitalei a crescut cu 9% în 2023, la 280 mil. lei. Marja de profit a urcat la 60%
- Afaceri de la Zero. Răzvan Iagamoş s-a întors din Londra la Baia Mare ca să deschidă o cafenea de specialitate cu prăjitorie. „La Londra costul greşelii ar fi fost mult mai mare“