Hamsiile, scoicile şi crapul saltă vânzările. Restaurantele cu specific pescăresc, atracţia litoralului românesc, au adus marje de profit cuprinse între 28% şi 43%

♦ Pe litoral printre cele mai cunoscute restaurante cu specific pescăresc sunt Pescăria lui Matei din Agigea, un business de familie, fondat în 2012, dar şi Golful Pescarilor, situat...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.