Videoconferinţa ZF Economia verde. Risipa alimentară. Oana Irina Coantă, chef manager la Bistro de l’Arte: Când vorbim de gestionarea materiilor prime, problema este la suprastocuri. Avem tendinţa să cumpărăm prea mult

♦ O modalitate prin care risipa alimentară ar putea fi evitată la nivelul restaurantelor mici şi mijlocii este implementarea unui meniu dinamic, care să se bazeze pe aprovizionarea...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.