Familia Molnos din judeţul Harghita a transformat o veche fabrică într-un hotel boutique după investiţii de câteva sute de mii de euro. Conacul Molnos a fost deschis în aprilie 2019 şi are o capacitate de cazare de 14 persoane, iar anul trecut a înregistrat venituri de 280.000 lei. Anul trecut, Conacul Molnos a avut venituri de 280.000 lei
Soţii Ildiko şi Domokos Molnos au transformat o veche fabrică de ceramică într-un hotel boutique în care au investit sute de mii de euro. Lucrările de restaurare a clădirii au durat circa...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- O lună de la intrarea în spaţiul Schengen pe cale aeriană: minutele câştigate prin lipsa controlului vamal, cel mai mare câştig. Estimare ZF: 1,5 milioane de pasageri au plecat spre state Schengen în aprilie
- Din efectele schimbărilor climatice: construcţiile, turismul, agricultura îşi schimbă sezonalitatea
- O lună de Schengen. Peste 1,5 milioane de pasageri au călătorit către destinaţii din zona Schengen în aprilie. Controlul de frontieră a fost eliminat şi timpii de aşteptare au fost reduşi.
- Pagina verde. Unde loveşte încălzirea globală? Anul a început cu cel mai prost sezon de schi, secetă în unele judeţe, iar canicula închide şantierele de construcţii
- ZF Live. Cât este investiţia într-un restaurant Spartan? Gabriel Melniciuc, CEO al Spartan: La noi este o investiţie medie, cel mai recent restaurant deschis a costat 200.000 de euro