ANALIZĂ ZF
Au ales să nu-şi plângă de milă şi au căutat colacul de salvare. Antreprenorii din HoReCa au trecut de la fine dining la mâncarea de cantină, şi-au transformat localurile în băcănii sau au amenajat pieţe volante cu produse locale
♦ În această perioadă, deşi mulţi antreprenori din zona de HoReCa au apelat la servicii de livrări la domiciliu sau take away, în unele cazuri nu au putut fi compensate scăderile...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Încep să apară întrebări despre tranzacţia prin care grupul ungar Bonafarm preia brandul românesc Napolact. Deputatul Sebastian Burduja ridică problema „riscurilor la adresa securităţii naţionale” dacă această tranzacţie se realizează
- O veste bună pentru economia românească: Gigantul american P&G a deschis o nouă linie de producţie la una dintre fabricile de la Urlaţi. „Am pus România pe harta globală a companiei”
- Cum a ajuns deja „faimosul“ avocado vinovat de deficitul României? Fructul exotic contribuie cu 3% la importurile de fructe şi legume şi cu nici 0,5% la cele agroalimentare. Deficitele mari pe fructe provin de la importurile de mere, struguri şi piersici
- Sorin Pâslaru, ZF: Vizită în Chişinău, oraşul florilor, muzicii şi al poeziei. Calea spre modernizare a Republicii Moldova este fără întoarcere, indiferent de rezultatul alegerilor din 28 septembrie. Cafeneaua Gustul Visului, covrigăria La Mămuca, magazi
- Producătorii de mobilă: Avem nevoie de un regulament al noului Cod silvic pentru a avea acces la materie primă de calitate