Producători români la raft. Moş Iosif, o mică fabrică din Constanţa ce realizează preparate din carne: „După şase ani de tratative şi discuţii, am reuşit în 2020 listarea produselor noastre în Mega Image“
Moş Iosif, un mic atelier de procesare a cărnii din localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa, cu o prezenţă de aproape două decenii pe piaţă şi pornit iniţial ca o fermă de animale,...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Brandul românesc 5 to go intră pe piaţa de 400-500 mil. lei a croissantelor
- Exporturile de castraveţi ale Marocului către Europa sparg recordul anterior
- Brandul românesc 5 to go merge în coasta gigantului Mondelez pe piaţa de croissante ambalate. „Vrem 5% cotă de piaţă în următorii ani“
- Bursă. Avans de aproape 40% pe acţiunile DN Agrar în ultima lună
- ZF Agropower. Cum a transformat un fermier care a luat 40.000 de euro prin programul Tânărul Fermier imaginea unei comune de lângă Timişoara. „Punem Dudeştiul pe harta gastronomică“