Restaurantul Ivan Pescar din Tulcea primeşte anual 15.000 de clienţi. „În 2020 au fost sensibil mai puţini turişti străini, iar activitatea noastră e cam la 66%“. Compania Ivan Pescar care operează businessul a avut afaceri de 5,6 milioane de lei în 2019, plus 35%

♦ În 2018 antreprenorii au deschis un restaurant în Bucureşti ♦ „Acum ne-ar plăcea să deschidem câte un pui de Ivan Pescar la Ploieşti, Constanţa, Mangalia, poate chiar...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.