Producători români la raft. Piaţa pastelor făinoase este dominată de branduri străine. Macaroanele sau tăiţeii din făbricuţele româneşti nu-şi găsesc loc pe raftul giganţilor din retail. Un singur brand 100% românesc de paste îşi face loc printre brandurile străine
Barilla, liderul în domeniul pastelor în 2019, datorită campaniilor de distribuţie extinse, este şi unul dintre cele mai prezente şi vândute branduri de pe piaţa locală de paste...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- ZF 15 minute cu un antreprenor. Ana Consulea, Zexe Braserie, despre cum se schimbă comportamentul consumatorilor: Mulţi preferă în continuare produsele clasice, dar cer să fie mai sănătoase
- Antreprenori locali. Scădere de 15% în vânzările magazinelor de bricolaj Artsani din Prahova. Numărul de angajaţi şi profitul au ajuns la minimul ultimului deceniu
- Afaceri de la Zero. Stup Edition. Silvia Zaha s-a inspirat de pe pieţele din afara ţării şi a adus în România un concept de business prin care vinde produse şi experienţe pentru dezvoltarea personală
- Premier Restaurants România, operatorul retelei McDonald's, are în plan deschiderea a şapte noi restaurante în 2024 şi modernizarea unor unităti mai vechi, după investitii de 90 milioane lei anul trecut
- Costică Mişaca, Sphera Franchise Group: Lucrăm cât se poate de mult cu producători locali, peste 80% - 90% din volumul cărnii de pui provine din România, de la producători locali