PRODUCĂTORI ROMÂNI LA RAFT
Antreprenori din industria alimentară: Prin refuzul total sau accesul limitat la raft al producătorilor români, retailerii frânează dezvoltarea brandurilor româneşti. „Nu mă dau deoparte în ţara mea, o cale să ajungem la consumator vom găsi. Am fi bucuroşi dacă noi, producătorii români, am pleca de la acelaşi start cu producătorii străini.“
Asigurarea unui volum mare de produse, garantarea unei constanţe a cantităţii livrate, discounturile comerciale sau taxele ridicate la raft sunt numai câteva dintre condiţiile...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cărtureşti devine brand ancoră în proiectul RIVUS din Cluj-Napoca, dezvoltat de Grupul Iulius, unde va deschide cea mai mare librărie din ţară, cu o suprafaţă de 2.500 mp
- Grupul PetStar obţine 50 mil. euro de la UniCredit pentru răscumpărarea unui pachet minoritar de acţiuni de la fondul de investiţii AMC Capital şi extinderea afacerii
- Hochland începe în 2025 cea mai mare investiţie din ultimii 15 ani în fabrica de brânză topită de la Sighişoara
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Alexu Toader, Viscri 32: Când am făcut restaurantul, nimeni nu se aştepta să reziste. Astăzi îl ţinem deschis nouă luni din an şi suntem cel mai mare angajator din sat
- ZF Agropower. Balogh Marton, administrator al platformei Nod Verde: Ca România să fie o putere în industria alimentară europeană trebuie integraţi şi cei 800.000 de fermieri mici. E bine că alocăm bani pentru fermele mari, dar trebuie să avem nişte preocu