INTERVIU

Ştefan Ionescu, director general şi fondator al cramei 1.000 de chipuri: Ne bugetasem pentru 2020 o creştere de 30%, dar acum nu ştim ce va fi, dat fiind că vindem 90% în HoReCa. Piaţa evoluase, iar acum ar putea da înapoi

♦ Producătorul din zona viticolă Dealu Mare, aflată la circa o oră de Bucureşti, realizează anual sub 100.000 de litri de vin ♦ Compania are şi o pensiune de 50 de locuri în...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.