ZF Live. Valentin Hristu, Pâine şi Vin: Suntem în discuţii pentru francizarea restaurantului Pâine şi Vin. În prezent, există un singur restaurant Pâine şi Vin în Bucureşti, cu o capacitate de 90 de locuri şi cu un maxim de 250 de clienţi pe zi.
Raluca şi Andrei Şoşa, proprietarii restaurantului Pâine şi Vin din Bucureşti, cu o capacitate de 90 de locuri şi vizitat de circa 250 de clienţi pe zi, sunt în discuţii pentru...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- ZF Live. Cum a mers creditarea retail şi corporate la CEC Bank la început de an? Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank: La companii există o scădere a trendului de creditare şi cred că este cumva şi firesc. În cazul persoanelor fizice este o revenire a trendului
- Care sunt şansele României de a avea o relansare a industriei chimice? Urmăriţi ZF Live vineri, 26 aprilie, ora 12:30, o discuţie cu Mihaela Doni, directorul general ICECHIM şi Radu Fierăscu, directorul tehnic ICECHIM
- Care este situaţia proiectului imobiliar public Cartierul Justiţiei de la Unirii/ Esplanada? Urmăriţi ZF Live vineri, 26 aprilie, ora 12:00, o discuţie cu senatorul PSD, Robert Cazanciuc, promotorul proiectului
- ZF Live. Emil Bordei, Imoneria: Cine finanţează achiziţia de apartamente în Capitală? „Banii vin de la părinţi, care au vândut terenuri, au moşteniri ca să cumpere o locuinţă în Bucureşti“
- ZF Live. Cum a ajuns un bancher român să opereze un retreat în Croaţia? Cornelia Toma: „Am investit peste un milion de euro în acest retreat, pe care l-am construit de la zero“