ZF Live. Valentin Hristu, Pâine şi Vin: Suntem în discuţii pentru francizarea restaurantului Pâine şi Vin. În prezent, există un singur restaurant Pâine şi Vin în Bucureşti, cu o capacitate de 90 de locuri şi cu un maxim de 250 de clienţi pe zi.

Raluca şi Andrei Şoşa, proprietarii restaurantului Pâine şi Vin din Bucureşti, cu o capacitate de 90 de locuri şi vizitat de circa 250 de clienţi pe zi, sunt în discuţii pentru...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.