Când cererea se întâlneşte cu oferta: consumul de carne a atins un maxim istoric în 2018, iar procesatorii investesc în majorarea capacităţii. În 2020, patru companii din industria procesării de carne de porc sau pasăre au anunţat investiţii de peste 32 de milioane de euro în creşterea capacităţii de prelucrare

♦ Consumul de carne pe cap de locuitor a atins în 2018 un record istoric pe ultimii 30 de ani, de 77 kg. Românii cheltuiesc mai mulţi bani pe carne, arată datele statistice,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.