Gheorghiţa Ionescu, cu experienţă în statistică, produce cozonaci şi prăjituri tradiţionale în Târgovişte de 250.000 de lei. „Am intrat în faliment în timpul crizei şi am redeschis o altă firmă, pentru că aveam un portofoliu de clienţi care mă aşteptau.“

„Am intrat în faliment în timpul crizei şi am redeschis o altă firmă, pentru că aveam un portofoliu de clienţi care mă aşteptau. Vreau să fac produse tradiţionale, cu asta am pornit,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.