Carmen Gavrilescu, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu: Vrem să facem ca atunci când vii în România, primul lucru care ţi se oferă într-un restaurant să fie Salamul de Sibiu cu brânză asortată.“ „Noi am luat o istorie de 100 de ani, dar trebuie să o pregătim pentru următoarea sută de ani.“

Carmen Gavrilescu, preşedin­tele Asociaţiei Producători­lor de Salam de Sibiu (APSS), care îi adună pe cei mai mari şase producători din industrie, afirmă că povestea salamului de...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.