Carmen Gavrilescu, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu: Vrem să facem ca atunci când vii în România, primul lucru care ţi se oferă într-un restaurant să fie Salamul de Sibiu cu brânză asortată.“ „Noi am luat o istorie de 100 de ani, dar trebuie să o pregătim pentru următoarea sută de ani.“
Carmen Gavrilescu, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), care îi adună pe cei mai mari şase producători din industrie, afirmă că povestea salamului de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Daniel Slăvenie, CEO & partner, Limitless Agency: Piaţa românească de e-commerce a atins pragul de 7 mld. euro şi se află într-un moment de stabilizare
- Hakan Bulgurlu, CEO al Beko: Avem în România un sistem bine pus la punct pentru a alimenta cu electrocasnice întreaga lume. Cea mai mare fabrică a Beko Europe e la Ulmi (Dâmboviţa)
- Cum s-a reformat consumul de carne de pasăre din România: pieptul de pui a devenit preferatul românilor în faţa pulpei şi aripioarelor, odată cele mai populare alegeri
- Neamţ şi Vaslui, liderii regionali ai UE într-un clasament al angajaţilor din agricultură raportat la numărul total de angajaţi din judeţ. În UE, România este ţara cu cel mai mare număr de locuri de muncă la nivel regional în agricultură, silvicultură şi
- Preţurile pâinii au crescut masiv din 2019 în Germania