Patronatele din HoReCa cer impozitarea bacşişului, însă aruncă responsabilitatea declarării lui în curtea angajaţilor. Bacşişul se va impozita cu 10%, iar 90% din bani vor intra în posesia angajatului

Coaliţia pentru Dezvoltarea României a pro­pus Ministerului de Finanţe o serie de măsuri pen­tru a reglementa bacşisul din industria HoReCa, vizând în special bacşişul pentru plata cu...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.