ZF Live. Giulio Da Sacco, fondatorul restaurantului Grano din Bucureşti: Am atins pragul de 1 mil. euro cifră de afaceri la 6 ani de la deschidere. Acum avem puţin sub acest prag, dar peste 100 de clienţi ne trec pragul zilnic
Omul de afaceri italian Giulio Da Sacco a venit în România acum mai bine de un deceniu şi a deschis restaurantul Grano din cartierul Floreasca într-o perioadă în care în zonă nu existau...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Noile norme UE privind ambalajele interzic anumite tipuri de ambalaje din plastic din 2030, precum cele pentru fructe şi legume proaspete, ambalajele miniaturale pentru produse de igienă din hoteluri sau pungile de transport din plastic foarte subţire
- CEC Bank finanţează antreprenorii prin programul IMM Plus, prin care aceştia pot contracta credite cu valori maxime cuprinse între 5 mil. lei şi 10 mil. lei pentru capital de lucru şi investiţii
- Preţurile producţiei industriale au scăzut în martie cu 8% fată de perioada similară din 2023, cea mai mare reducere fiind în sectorul energetic, cu o scădere de 22,5%
- Analiză Supliment Retail. Analiză. Despre fidelitate în era infidelităţii. Cum folosesc retailerii programele de loialitate pentru a şti de unde cumpără clienţii lor?
- Analiză Supliment Retail. Analiză. Cele trei tranzacţii majore din retailul alimentar, parafate în 2023, încep să îşi facă simţit efectul