Discuţii privind creşterea valorii tichetelor de masă: un prânz costă între 22 şi 25 lei, iar un tichet de masă de 20 lei i-ar încuraja pe angajaţi să îşi ia pauza de masă. „A crescut ponderea românilor care folosesc tichetele în restaurante.“

„Valoarea tichetelor de masă a crescut la 15,18 lei/ zi anul trecut în luna mai (faţă de valoarea ante­rioară de 15,09 lei aplicată din mai 2017 – n.red.), iar anul acesta indexarea ar...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.