Proprietarul restaurantului Grano alături de alţi doi investitori au pus bazele unei microberării
Antreprenorul italian Giulio da Sacco, proprietarul restaurantului Granno din zona Floreasca, a investit împreună cu alţi doi parteneri de business 150.000-200.000 de euro într-o...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Business sportiv. Câte echipamente sportive exportă România? Sub 0,1% din valoarea exporturilor din 2023 a fost generată de articolele şi echipamentele sportive
- Mai mult aer în punga cu cipsuri decât cartofi, batoane de ciocolată exagerat de dulci, conţinuturi extrem de diluate: europenii loviţi de greedflaţie cântăresc costurile înainte de alegeri
- Anuar ZF. Top 100 de companii antreprenoriale româneşti. Ce puteţi citi? ZF a lansat recent prima ediţie a unui anuar dedicat în exclusivitate businessului antreprenorial.
- Antreprenori locali. Producătorul de ambalaje Electric din Focşani are o creştere de 58% în T1. „Pentru a doua fabrică, unde vom produce saci menajeri, proiectarea este aproape gata“
- ZF/FirstBank Lecţii de Business. Mesajul „moştenitoarei“ imperiului Transavia. Theodora Popa-Liteanu, vicepreşedintele grupului: Intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare. Este responsabilitatea mea să duc mai departe ce a făcut tatăl meu