De ce angajatorii din turism şi restaurante nu găsesc forţă de muncă în România. „Românii şi-au ridicat standardele şi au acces nelimitat la salarii mai mari şi la mai multe beneficii“
Un ospătar care aplică pentru un job în străinătate poate primi un salariu net cuprins între 850 şi 2.300 de euro pe lună, aceasta fiind poziţia din domeniul HoReCa (hoteluri,...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cristian Vasilcoiu, secretar de stat, Ministerul Muncii: Momentan nu vedem concedieri colective în piaţă, suntem tot într-un deficit de forţă de muncă
- Salariile din industria de outsourcing au crescut cu 4% în ultima jumătate de an. „Dinamica salarială înregistrează o scădere uşoară faţă de anii precedenţi, chiar şi în industriile în care competiţia pentru talente rămâne ridicată.”
- Briefingul zilei de 25 aprilie
- Interviu exclusiv ZF. Kobe Verdonck, CEO al SD Worx, grupul belgian care a achiziţionat compania locală Romanian Software: Mizăm pe faptul că România va creşte mai repede decât grupul în următorii ani, cu o rată de peste 20%
- #superstories. Business sportiv. Pariul ZF pe viitorii campioni. Henry Tudor, 12 ani, şah: Aleg să fac peformanţă în fiecare joc, nu ca un sacrificiu. Eu doar fac ceea ce iubesc din tot sufletul