Chef FOA: ”În Bucureşti, un bucătar bun poate să câştige în jur de 3.000 de euro”
Florin Scripcă, cunoscut mai ales sub numele de Chef FOA, şi-a început experienţa culinară în urmă cu mai bine de 15 ani, dar pasiunea pentru arome o are de când se ştie. Un pariu recent...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Bartosz Kwiatkowski, Enterprise Investors: Antreprenorii din regiune vor să fie lideri acasă, dar se feresc iasă dincolo de graniţe. De-asta ne uităm cu mare interes la IT, unde există potenţial pentru expansiune globală
- ZF ESG Summit 2024. Tranziţia spre sustenabilitate aduce oportunităţi majore pentru IMM-urile româneşti în următorii ani
- ZF Retail Summit 2024. „Retailul românesc între inflaţie şi deflaţie, între promoţii şi scumpiri, între scădere şi creştere de consum“. România rămâne o destinaţie atractivă pentru investitorii străini. Piaţa locală este într-un moment de evoluţie, există
- Pagina verde. Tot mai multe presiuni pe umerii IMM-urilor: din 2026, cele listate la Bursă trebuie să realizeze rapoarte ESG
- 30 de poveşti antreprenoriale 100% româneşti