Un start-up pe zi
De la BPO la un business dulce: laboratorul de brioşe care poate livra şi 1.000 de bucăţi pe zi
Ioana Romanescu s-a întors în România în urmă cu cinci ani, după ce a stat şase ani în Canada, iar în luna aprilie a acestui an a decis să parieze 40.000 de euro pe o mică afacere cu...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.