Un start-up pe zi

De la BPO la un business dulce: laboratorul de brioşe care poate livra şi 1.000 de bucăţi pe zi

Ioana Romanescu s-a întors în România în urmă cu cinci ani, după ce a stat şase ani în Canada, iar în luna aprilie a acestui an a decis să parieze 40.000 de euro pe o mică afa­cere cu...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.