Ce este ZF Corporate Business Construct şi de ce ar trebui să-l citiţi zilnic

9 sep 2013 Ziarul Financiar

Cristi Moga, editor ZF Corporate Business Construct

Bună ziua

Sunt Cristi Moga, editorul Business Construct, secţiunea de imobiliare şi construcţii a site-ului ZFCorporate.ro, pagina web cu care consider că fiecare manager din industrie ar trebui să-şi înceapă ziua şi pe care ar trebui să o mai verifice de câteva ori pe zi pentru a fi pus la punct cu ce se întâmplă în acest sector.

Alături de Andreea Neferu, colega care de cinci ani aleargă pe şantierele de drumuri şi autostrăzi şi prin fabricile de materiale de construcţii, încercăm să punem pe hârtie toate proiectele relevante, investiţiile, tranzacţiile, dar şi falimentele şi blocajele şi încercăm să mobilizăm prin articolele noastre autorităţile în vederea accelerării proiectelor pe care noi şi liderii de opinie din piaţă le considerăm prioritare pentru România.

Din ediţia tipărită a Ziarului Financiar şi de pe ZFCorporate.ro (pentru cei mereu online, care vor să afle mai repede ce se întâmplă, direct de pe ecranul telefonului sau al calculatorului) aţi putut afla în fiecare lună cum evoluează şantierele de autostrăzi din România şi câţi bani sunt cheltuiţi pe aceste drumuri, ştiri despre piaţă - rezultate financiare, schimbări de management, investiţii – precum şi reportaje de pe cele mai importante şantiere publice înainte de a fi livrate, precum Pasajul Basarab, Arena Naţională, Podul Calafat – Vidin sau Metroul Drumul Taberei.

În materie de imobiliare, din paginile ZF au devenit de-a lungul timpului publice, în exclusivitate, marile tranzacţii imobiliare, de la clădirile de birouri Opera Center (în 2003) şi America House (în 2007), la cele mai importante de anul acesta, şi anume centrul de afaceri The Lakeview şi proiectul centrului comercial Mega Mall.

Cine, cât şi unde mai investeşte tot din ZF aţi aflat prima dată, iar dacă aceste informaţii, precum şi analizele sectoriale, sunt importante pentru dumneavoastră vă aşteptăm pe această pagină în fiecare zi pentru a afla primii ce se mişcă şi ce nu în construcţii.

Vă aşteptăm cu sugestii şi propuneri de subiecte pe adresele cristi.moga@zf.ro şi andreea.neferu@zf.ro şi la numărul de telefon 0318.256.345.

Succes în toate!
Cristi Moga, editor ZF Corporate Business Construct
Andreea Neferu, redactor ZF Corporate Business Construct

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.