Proiect

Constructorul parcării de la Universitate dezvoltă vile în Pipera

2 mai 2013 Autor: Andreea Neferu

Savaş Günata. Foto Silviu Matei

Omul de afaceri turc Savaş Günata, unul dintre proprietarii grupului cu activităţi în construcţii Synergy, care a construit parcarea subterană din Piaţa Universităţii, are în derulare un proiect rezidenţial propriu format din 12 vile, situate la intersecţia străzilor Erou Iancu Nicolae şi Pipera-Tunari.

„Procesul de autorizare este foarte avansat şi vom începe lucrările în aprilie, urmând să le finalizăm până la sfârşitul anului. Fiecare vilă va avea circa 350 metri pătraţi şi sperăm să le vindem cu circa 400.000 de euro“, spune Günata. 

El adaugă că i-a venit ideea de a construi propriul proiect rezidenţial după ce a căutat timp de mai bine de un an o casă pentru familia sa. Investiţia în cele 12 vile, cu tot cu teren, se va ridica la circa 3,5 milioane de euro (fără TVA), iar banii provin din fonduri proprii ale Synergy. 

„Mizăm pe faptul că în zonă locuiesc în general expaţi sau executivi români de top, dar şi pe faptul că aici se află două şcoli private importante, Şcoala Americană şi Şcoala Britanică“, a mai spus Günata. Andreea Neferu

 

 

 

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.