Procurorul Tatiana Toader, ales vicepreşedinte al CSM

10 dec 2019 Autori: Laura Buciu , Mediafax

(sursă foto: inquamphotos.com)

Procurorul Tatiana Toader a fost ales, marţi, vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), în cadrul şedinţei de plen. Votul pentru preşedinte a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Potrivit CSM, în cadrul şedinţei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, de marţi, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului procurorul Tatiana Toader.

Toader este membru ales al CSM.

Şedinţa Plenului pentru alegerea preşedintelui CSM urmează să aibă loc la o dată ulterioară.

Votul pentru desemnarea preşedintelui CSM pentru anul 2020 a fost amânat, marţi, după cele două blocaje create la votul pentru Nicoleta Ţînţ.

Decizia a fost luată pentru a avea loc, în următoarele zile, discuţii cu privire la alegeri.

În două situaţii, votul pentru Ţînţ a fost anulat, după ce au fost înregistrate 9 voturi „pentru”, 9 „împotrivă” şi unul nul.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.