CNAIR a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia şoselei de centură a Galaţiului

31 iul 2020 Autor: Gabriel Pecheanu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia Variantei de Ocolire Galaţi, respectiv asocierea SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL.

„CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect Proiectare şi Execuţie <Varianta de Ocolire Galaţi> către toţi ofertanţii. Ofertantul desemnat câştigător este asocierea SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL, cu preţul de 705.282.636,69 lei fără TVA şi un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară şi 50 de puncte pentru componenta tehnică”, a anunţat CNAIR.

Potrivit sursei citate, durata contractului este de 12 luni perioada de proiectare, 42 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

„Perioada de garanţie a lucrărilor este de 120 de luni. Lungimea Variantei de Ocolire Galaţi, este de 33,6 km. Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate
în cadrul procedurii de atribuire”, mai arată CNAIR.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.