Bancomat distrus pe bulevardul Theodor Pallady, din Capitală. Poliţia caută suspecţii

20 mai 2019 Autor: Firuta Flutur

UPDATE: Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Ioan Buda, a declarat, luni dimineaţă, că nu este un pericol mai mare în cazul bancomatelor aruncate în aer deoarece suspecţii aruncă în aer doar partea de sus, pentru ca valorile să rămâne intacte.

"Au fost câteva cazuri, dar e o metodă importată, am avut sau avem 2-3 care sunt în lucru , o reţea a fost destructurată care acţiona undeva în Timişoara, Cluj, Arad, sunt deja în penitenciare şi cei care acţionează în aceste zona asta, Bucureşti, Călăraşi, suntem la faţa locului , am făcut cercetările la faţa locului. Nu e un grad de pericol mai mare pentru că aruncă în aer partea de sus a bancomatului încât valorile rămân intacte", a declarat chestorul Ioan Buda.

Un bancomat a fost aruncat în aer, lumi dimineaţă, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, poliţiştii urmând să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere, anunţă Poliţia Capitalei. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, luni dimineaţă, în jurul orei 04. 20, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

Urmează ca împreună cu reprezentanţi ai unităţii bancare să fie stabilit prejudiciul.

Sunt efectuate investigaţii şi urmează a fi analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.


Un bancomat a fost cel mai probabil aruncat în aer, lumi dimineaţă, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, poliţiştii urmând să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere, anunţă Poliţia Capitalei. 

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, luni dimineaţă, în jurul orei 04. 20, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

Poliţiştii au asigurat zona, fiind declanşată şi cercetarea locului.

Urmează ca împreună cu reprezentanţi ai unităţii bancare să fie stabilit prejudiciul.

Sunt efectuate Investigaţii şi urmează a fi analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.