Noile reguli de călătorie, prezentate de Gabriela Firea în primul autobuz hibrid din Capitală

15 mai 2020 Autor: Gabriel Pecheanu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat, vineri, noile reguli de călătorie din mijloacele de transport în comun. Demonstraţia a fost făcută din primul autobuz hibrid Mercedes-Benz Citaro din Capitală.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a demonstrat, vineri, la bordul primului autobuz hidrid, cum trebuie respectate noile reguli de distanţare în mijloacele de transport în comun.

„Intrarea în autobuze se va face doar pe uşa din faţă, aşa cum am procedat şi eu. Uşile din mijloc şi din spate vor fi folosite pentru coborârea din autobuz. La momentul intrării în mijlocul de transport în comun purtarea măştii de prtecţie este obligatorie. Dacă nu aveţi una cumpărată din farmacie sau de pe site-uri specializate, măcar una confecţionată dintr-un material care să vă acopere suficient de bine atât nasul, cât şi gura”, a spus primarul.

Gabriela Firea a prezentat noile reguli de călătorie din primul autobuz hibrid Mercedes – Benz Citaro care a ieşit pe traseu pentru probe tehnice.

Primarul general a promis că aceste autobuze se vor înmulţi cu câte 20 pe lună, până la 130, acestea urmând să fie folosite pe mai multe trasee din centrul Bucureştiului, pentru a combate poluarea.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.