Dăncilă, despre demiterea şefului CNAIR: Şi-a asumat termene total nerealiste şi a dezinformat

9 iul 2019 Autor: Petriana Condrut

Premierul Viorica Dăncilă, a declarat, la începutul şedinţei de Guvern de marţi, că a cerut demiterea şefului interimar CNAIR, Narcis Neaga, deoarece conducerea companiei şi-a asumat termene nerealiste şi a dezinformat cu privire la stadiul proiectelor.

"Conducerea CNAIR a blocat, în mod nejustificat, evoluţia unor proiecte şi dau exemplu autostrăzii Sibiu-Piteşti, secţiunea 4, care avea documentaţia gata din mai 2018, însă actualul management a anulat-o şi mai bine de un an nu a făcut niciun demers pentru promovarea investiţiei", a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de guvern.

"Un alt exemplu îi reprezintă secţiunile 3 şi 4 aferente drumului expres Craiova Piteşti sunt blocate de CNAIR, deşi documentaţia este definitivată în din 2017. Aceeaşi conducere a Companiei Naţionale şi-a asumat termene total nerealiste şi a dezinformat cu privire la stadiul şi evoluţia unor investiţii majore. Mă refer la deschiderea integrală a circulaţiei pe autostrada Sibiu- Nădlac, precum şi realizarea a 180 de km de autostradă, până la final de an. Din acest am cerut demiterea directorului interimat CNAIR", a mai spus Dăncilă.

Premierul avut un mesaj şi pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. "Nu mai accept niciun fel de intârziere, nici din partea autorităţilor, nici a constructorilor, am încredere că vă veţi implica în continuare".

Viorica Dăncilă a cerut luni demiterea lui Narcis Neaga, şef interimar CNAIR.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.