Guvernul Franţei va aproba linia de creditare de cinci miliarde de euro destinată redresării Renault

2 iun 2020 Autori: Mihai Draghici , Mediafax

Guvernul Franţei va aproba, marţi după-amiază, linia de creditare în valoare de cinci miliarde de euro, garantată de stat, destinată relansării companiei Renault, afirmă surse guvernamentale citate de cotidianul Le Figaro.

Planul de creditare urmează să fie validat de Bruno Le Maire, ministrul francez al Economiei şi Finanţelor.

Bruno Le Maire "va semna astăzi garanţiile pentru împrumutul de cinci miliarde de euro care va fi acordat grupului Renault", au declarat surse din cadrul Ministerului Economiei de la Paris.

"Ministrul a cerut iniţierea imediată a dialogului social şi tehnic, pentru elaborarea unui proiect industrial de viitor care să garanteze pe termen lung, după anul 2023, locurile de muncă şi nivelul de activitate industrială în uzina de la Maubeuge", au precizat sursele citate.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.