Cursa pentru cel mai lung zbor non-stop: 19 ore de la Singapore la New York

11 oct 2018 Autor: Dorin Oancea

Singapore Airlines a intrat în cursa pentru cel mai lung zbor non-stop, cu o cursă Singapore – New York de 15.000 de km ce durează 19 ore, la cinci ani după ce a anulat serviciul, pentru că devenise prea scump, relatează BBC.

Compania australiană Qantas a lansat anul trecut zborul non-stop Perth – Londra, de 17 ore, iar compania aeriană din Qatar operează un zbor de 17,5 ore între Auckland şi Doha.

Compania din Singapore a precizat că decizia a fost luată în urma solicitărilor clienţilor, care doresc zboruri fără escală. Toate locurile de la clasa business ale primului zbor au fost ocupate.

Un bilet business class include două mese servite atunci când pasagerul cere şi răcoritoare, plus un pat pentru somn, în timp ce biletele premium economy includ trei mese la ore fixe şi răcoritoare.

Compania va folosi un avion Airbus A350-900 ULR, care poate zbura 20 de ore fără escală şi care a fost configurat pentru 67 de pasageri business şi 94 de pasageri economy.

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.