CNAIR a semnat contractul pentru construcţia sectorului de autostradă Târgu Mureş - Ungheni

29 mai 2020 Autori: Dorin Oancea , Mediafax

Vineri, 29 mai, CNAIR a semnat contractul pentru “Construcţia sectorului de Autostradă Târgu Mureş - Ungheni şi Drum de Legătură” care face parte din Autostrada Braşov - Târgu Mureş - Cluj – Oradea.

Valoarea contractului semnat cu Strabag este de 192.059.217,23 lei fără TVA.

Contractul prevede execuţia lucrărilor pentru un total de 9,2 km, respectiv: Târgu Mureş - Ungheni (4,5 km) + drum de legătură (4,7 km).

Execuţia este finanaţată din fonduri europene nerambursabile.

Durata de realizare a acestui contract este de 18 luni pentru lucrări, iar 108 luni (9 ani) este perioada de garanţie a lucrărilor.

Lucrările pentru realizarea acestui sector de autostradă prevăd şi construcţia a 3 poduri şi pasaje pe drumuri de legătură, 6 poduri şi pasaje pe autostrada, precum şi două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la reţeaua de drumuri existentă.

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.