A doua etapă de lucrărilor de întreţinere din Gara de Nord are loc miercuri şi joi noaptea

22 mai 2019 Autori: Dorin Oancea , Mediafax

A doua etapă a lucrărilor de înlocuire aparate de cale şi buraj mecanizat în Gara de Nord are loc în cursul nopţii de 22/23 mai şi 23/24 mai, informează CFR SA.

Lucrările sunt executate în regie proprie, cu personal şi utilaje de specialitate, se desfăşoară în intervalul orar 21.00 – 05.00, astfel încât să asigure condiţiile optime de circulaţie, cu implicaţii reduse în graficul orar al trenurilor care sosesc şi pleacă în/din Gara de Nord.

Programul de întreţinere şi reparaţii curente la aparatele de cale, finanţat din surse proprii ale companiei, are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, prin ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea gradului de siguranţă a traficului, la intrarea şi ieşirea în/din staţia Bucureşti Nord.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.