Ce companii româneşti au înregistrat cele mai multe mărci la nivel european? Proprietarul eMAG e lider cu 73 de mărci, iar în top zece îşi fac loc Dedeman şi Antibiotice Iaşi
♦ EUIPO este oficiul european de proprietate intelectuală, care analizează şi emite certificate valabile pentru toate cele 27 de state din UE.
La nivel internaţional sunt...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Lunet Studio, companie românească din domeniul opticii medicale fondată de fratii Alexandru şi Ştefan Gugurel, a încheiat primele şase luni cu o creştere cu 72% a cifrei de afaceri, la 2,3 mil.lei. ”Analizăm mai multe opţiuni de finanţare, inclusiv accesa
- Ungaria, pe locul doi după Londra în topul bazelor de producţie de filme din Europa
- Fără precedent: un om de afaceri egiptean ar putea cumpăra o echipă de fotbal din Ungaria
- Afaceri de la Zero. Stup Edition. Alexandra Szabo a intrat în antreprenoriat în 2024 şi a creat agenţia de marketing şi evenimente ERNA Agency. „Este foarte important şi ce transpune brandul după campaniile şi evenimentele pe care le face.“
- Nestlé România: Avem fermieri locali de la care ne luăm materia primă, dar sunt din ce în ce mai puţini. „Mi se pare că România are un potenţial enorm pentru că avem foarte mult teren agricol de calitate şi se fac lucruri foarte bune aici.“